“ Tärkeimmät tiedot löydät tästä! ”

Keilahalli info

Google street view-näkymään sijainnista tästä!Varauksen tekeminen

Ratavarauksen teet helpoiten rekisteröitymällä nettikalenteriimme. Tällä tavoin voit tehdä itse omat varauksesi suoraan kalenteriin. Huomaathan kuitenkin että näin voit maksimissaan varata vain kaksi viikkoa eteenpäin ja kaksi rataa kerralla. Isompiin varauksiin paras tapa on soittaa keilahallille ((02)2503 503 ).

Ratavaraus

Kun varaus on tehty kannattaa keilahallille tulla hyvissä ajoin. Tunti alkaa aina tasalta ja kestää 58 minuuttia näin ollen emme valitettavasti voi aina antaa täyttä keilausaikaa mikäli olet myöhässä tuntisi alusta. Huomaathan että kassalla ja kenkäpisteellä saattaa olla ruuhkaa joten varmistaakseen radalle pääsyn tasalta kannattaa hallille saapua vähintään 15 minuuttia ennen varsinaisen varauksen alkua. Valitettavasti mekään emme voi aina kuitenkaan taata tunnin alkua tarkalleen tasalta ja joskus saattaa tulla pieniä viivytyksiä. Näissä tapauksissa saatte kuitenkin keilata täyden tunnin, vaikka aikanne alkaisikin myöhässä.
Varauksen voi peruuttaa 24h ennen varauksen alkua. Tapauskohtaisesti rata on myös mahdollista peruuttaa lyhyemmälläkin varoitus ajalla, mutta kuitenkin vähintään 2h ennen varauksen alkua.

Maksutavat

Maksutavoiksi hyväksymme yleisimmät kortit (Visa electron, debit, Visa, Master Card), Smartum saldon ja liikuntasetelit (Smartum-, Smartum kulttuuri-, Tyky-setelit) sekä tietenkin käteisen.

Keilaus

Kun varaus on tehty, maksu suoritettu ja virvokkeet otettu mukaan kassalta on aika aloittaa keilojen kaataminen! Mikäli kassalla on maksun yhteydessä kysytty nimet valmiiksi, ilmaantuvat nämä ratanne yläpuolella olevaan näyttöön ja keilailun voi alottaa heti puomin noustua.
Mikäli keilailun tekniikkaan haluaa tutustua paremmin kannattaa suunnata Suomen Keilailuliiton sivuille, joista on hyvä ammentaa neuvoja keilailun saloihin.

Bumperit

Bumperit eli rännisuojat on tarkoitettu perheen pienimmille joiden pallo ei vielä aina pysy radalla ilman pientä helpotusta. Laidat nostetaan radan reunoilta ylös jolloin keilapallo ohjautuu suoraan keiloihin! Suojat löytyvät keilahallin radoilta 1-4 joten muistathan mainita varauksesi yhteydessä haluavasi bumperit käyttöösi!

Välineet

Hallilta on lainattavissa kaikki tarvittava, eli pallot ja kengät(koot 29-49). Kengät kuuluvat opiskelijoilla normaali aikoina rata vuokraan, mutta hohdossa vuokra on 1,5€/pari. Muilta kuin opiskelijoilta kenkävuokra on kaikkina aikoina 1,5€. Kätisyys ei vaikuta pallon eikä kenkien valintaan, vaan kaikki välineet ovat "käsi-neutraaleja"!

Tuloslaskimet

Monesti kysytään radalle mahtuvaa henkilömäärää, tuo luku on 8. Suositeltavaa kuitenkin on että radalla olisi samaan aikaan 2-4 keilaajaa, jotta peli sujuisi joutuisasti, koska mitä enemmän keilaajia samalla radalla on sitä vähemmän heittovuoroja jokainen saa!

Anniskelu

Keilahallissa on B-oikeudet jotka oikeuttavat alle 21% alkoholijuomien anniskelun. Baaristamme voit ostaa mm. valko- ja punaviiniä, kuohuviiniä, lonkeroa ym. Juomista voi nauttia myös keilailun ohessa pitämällä juomat heti ratojen takana sijaitsevalla pöydällä tai penkkien takana olevassa lokerossa.