Keilaus ja hohtokeilaus Turun ytimessä

Meidät löydät helposti ja viihdyt pidempäänkin!

Hauskaa tekemistä polttareihin? Lasten synttärit uudella tavalla? Leikkimielistä kisailua yritysten pikkujouluihin? Tulkaa keilaamaan!

Keilaus ja hohtokeilaus Turun keskustassa ovat hauskaa ja helppoa ajanvietettä moniin eri tarkoituksiin. Aninkaisten Keilahalli on täyden palvelun keilailukeskus, jossa voit keilata kahdeksalla radalla sekä nauttia kahviomme tarjoiluista. Laminaattipintojen asennuksen ja uuden hoitokoneen myötä myös enemmän harrastavien keilailu on muuttunut mielekkäämmäksi, kun radoille voidaan luoda erilaisia olosuhteita ja radat ovat samanlaisia päivästä toiseen.

Tästä varaukseen & hinnastoon

Keilaus sopii kaikille

Aninkaisten keilahalli aivan Turun keskustassa on mukava paikka viettää vapaa-aikaa. Meille ovat tervetulleita kaikki keilailijat aina ensi kertaa kokeilevasta kisakonkareihin asti. Lisäksi olemme mahtava paikka erilaisille tapahtumille; tutustu siihen, mitä kaikkea voit meillä järjestää ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Aukioloajat

 

 

tiistai, keskiviikko torstai klo 13–20

perjantai–lauantai klo 13–22/23

 

sunnuntai, maanantai avoinna sopimuksen mukaan väh. 4 radan ryhmille


Hohtokeilausta:

keskiviikkona klo 19 alkaen

perjantai klo 16 alkaen

lauantai klo 15 alkaen

 

Yritystapahtumat, pikkujoulut ja tyky-päivät

Järjestä kokous, pikkujoulut, tyky-päivä tai muu tapahtuma meillä! Meillä erilaiset yritystapahtumat onnistuvat helposti mukavissa puitteissa. Keilahalli tarjoaa hyvät mahdollisuudet yhdistää aktiviteetin, ruokailun ja vaikka pienimuotoisen kokouksen kätevästi saman katon alle. Tarvittaessa voit varata vaikka koko hallin käyttöösi tai vain osan tarpeidenne mukaan. Myös tarjoilut ym. voidaan helposti räätälöidä yksityiskohtaisesti. Alla esimerkkipaketti:

YRITYSPAKETTI 1 (max 40 hlöä)

 • koko halli (8 rataa) käyttöön
 • hohtokeilailuna
 • keilakengät

1 h 270,-
2 h 480,-

Ruokailu

 • 10–25 hlöä 16,-/hlö
 • 26–50 hlöä 14,-/hlö
 • ruokavaihtoehdot: broilerkiusaus, kinkkukiusaus, pasta bolognese tai makaronilaatikko
 • ruokiin sisältyvät: vesi, maito, kahvi, salaatti ja patonki

Iloiset lasten synttärit

Keilahalli on mahtava paikka järjestää lasten synttärit. Keilahalli tarjoaa hieman erilaiset puitteet synttäreille, ja kaikilla on varmasti hauskaa, kun tarjolla on tunnin pituinen keilaushetki ja tämän lisäksi oma kabinetti varattuna tunniksi pienin herkuin varustettuina. Näillä synttäreillä viihtyvät kaikki!

 

SYNTTÄRIPAKETTI

 • 1 tunti keilausta
 • 1 tunti kabinetissa
 • sipsejä
 • popcornia
 • jäätelö
 • mehua
 • karkkipussi kaikille

6 hlö 100,-
12 hlö 160,-

Lisävieraat á 8,- 

Max 16 lasta

Polttariporukat

Polttariohjelman suunnitteleminen voi joskus olla kovaa työtä. Onneksi Aninkaisten keilahalli tarjoaa tähänkin helpotusta! Meillä saat mukavasti vierähtämään tunnin tai pari eikä aika käy pitkäksi. Virvokkeet myös löytyvät kätevästi ratojen vierestä olevalta anniskeluoikeuksin varustetulta tiskiltä. Olutta, lonkeroa, siideriä, viiniä ja vaikkapa kuoharia voi siis mukavasti nauttia aina heittovuoroa odotellessa. Erityisesti hohtokeilaus on tunnelmaltaan sopiva hauskaan polttari-ilotteluun, ennen kuin porukkanne suuntaa Turun keskustan pyörteisiin tai jatkaa mukavaa iltaa muualla.

Kilpailutoiminta

Meillä Aninkaisissakin kisataan keilailun merkeissä. Ajantasaista tietoja meneillään olevasta kisasta löydät Turun keilailuliiton sivuilta.

Erikoiskilpailujen tulokset löydät tästä ja viikkokilpailujen tulokset löydät täältä.